Gurmánske večery
Gurmánske večery sú organizované spravidla v piatok v zimnom období so začiatkom o 18,00 hod. Súčasťou večera je snúbenie výborného jedla s kvalitným vínom, za účasti someliera zo zúčastneného vinárstva. Jedlo sa vždy pripravuje z čerstvej suroviny a večer prebieha v réžii jedného druhu ryby (kapor, sumec, zubač, jeseter, losos a pod.) alebo diviny (jeleň, diviak, muflón, srnec, bažant, daniel a pod.), alebo tiež jahňa, kozľa, králik a pod.
Nasleduje : prípitok, predjedlo, polievka, hlavné jedlo na tri spôsoby a dezert. Ku každému jedlu sa podáva 1 dcl vína, ktoré bolo vybrané v spolupráci so somelierom. Pre verných účastníkov je každý 5. večer zdarma. Účasť na večere sa rezervuje.
Ukážky jedálnych a nápojových lístkov pre Gurmánske večery:
- Bažant a víno
- Daniel a víno
- Kapor a víno
- Kapor a víno II
- Muflón a pálenka
- Srnec a víno
- Sumec a víno
- Sumec a víno II
- Zubáč a víno